Ketunpolun Kickback “Kajo” (s. 28.5.2015) etsii uutta rakastavaa ja mielellään harrastavaa kotia.
Kajo on mahtava persoona komeassa paketissa. Kajo suhtautuu kaikkeen uuteen pienellä varauksella, joten nuorimies tarvitsee rinnalleen ehdottomasti määrätietoista opastajaa, joka johdattaisi läpi arjessa vastaantulevien ihmetysten ja näyttäisi, ettei tämä maailma oikeasti ole hassumpi paikka pienelle koiraeläimelle asua.
Kajossa riittäisi varmasti potentiaalia ja potkua harrastukseen, kuin harrastukseen. Kajoa on helppo motivoida, vähiten siksi, että herralla on pohjaton vatsa ja valtavan suuri ruokahalu. Odotamme kuitenkin uudelta kodilta varmuutta ja kokemusta kouluttamisesta.
Kajo on tottunut pieniin lapsiin ja muihin koiriin. Se on elänyt rakkaana ja tärkeänä perheenjäsenenä vauhdikasta lapsiperheen arkea. Luovumme Kajosta äärimmäisen raskain mielin, koska se ei enää tahdo tulla toimeen perheessä asuvan toisen uroksen kanssa.


Kajo asustelee tällä hetkellä Tuusulassa ja on tavattavissa nykyisen perheensä luona. Yhteydenotot joko facebookin kautta tai puhelimitse 0458715952 / Janni Luotomaa. Parhaiten tavoittaa tekstiviestitse.